Question PMing not working in RPF?

Discussion in 'Site Support & News' started by colonelmasako, Jan 16, 2012.

  1. colonelmasako

    colonelmasako Active Member

    Trophy Points:
    341
    Either the two people I've tried to contact are super busy, or something is up. When trying to send a PM, I see NO messages in my outbox indicating it was successful. Didn't have this problem in the other site. Bug? Or do I fail at RPF?
     
  2. Jannix Quinn

    Jannix Quinn Sr Member

    Trophy Points:
    1,981
    Send me one.
     
  3. epilepticsquirl

    epilepticsquirl Sr Member

    Trophy Points:
    1,782
  4. Jannix Quinn

    Jannix Quinn Sr Member

    Trophy Points:
    1,981
    No really, I'm lonely. Send me one.
     
  5. Guri

    Guri Sr Member

    Trophy Points:
    2,206
    I thought that too, but then I noticed I had not checked the 'save sent messages' box.
     
  6. colonelmasako

    colonelmasako Active Member

    Trophy Points:
    341
    Ah that very well may be it, thanks :)
     
  7. Jannix Quinn

    Jannix Quinn Sr Member

    Trophy Points:
    1,981
    You can also do read receipts too.
     
  8. sycor

    sycor Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    1,635
    I don't think read receipts work at the moment.
     
  9. Art Andrews

    Art Andrews Community Owner Community Staff

    Trophy Points:
    5,550
    ??? What makes you say that?
     
  10. Whovian

    Whovian Well-Known Member

    Trophy Points:
    556
    No one ever PM's me (kicks dirt)
     
  11. Guri

    Guri Sr Member

    Trophy Points:
    2,206
    Now, I know that's not true.
    :behave
     
  12. Serenity

    Serenity Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    1,785
    I just wanted to piggy back on this thread...

    Is anyone else experiencing severe delays after clicking "Send Message"? I'll compose the PM, hit send, and then it sits there waiting for the site to process. I've timed it up to about four minutes of delay before my messages are sent...
     
  13. Prince NEO

    Prince NEO Sr Member

    Trophy Points:
    1,772
    Mine aren't sending at all.
     
  14. stapleton13

    stapleton13 Well-Known Member

    Trophy Points:
    746
    Just had this happen to me. :/
     
  15. DeLucks Designs

    DeLucks Designs Well-Known Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    846
    Same here. Tried a few times without success.
     
  16. wildabeast

    wildabeast Sr Member

    Trophy Points:
    1,046
    I just sent on, took 3 or 4 clicks of the submit...and sent it 3 times lol
     
  17. Montagar

    Montagar Legendary Member Community Staff

    Trophy Points:
    5,325
    It appears that the message does get sent immediately, but something else is keeping the page from refreshing properly. We will look into it.
     
  18. Ull Dar Borealis

    Ull Dar Borealis Well-Known Member

    Trophy Points:
    716
    good so I'm not the only one then
     
  19. StevenRogers84

    StevenRogers84 Sr Member

    Trophy Points:
    1,830
    I too can't reply to any of my PM,s so.... For those wondering about it. I
    I can't pm you back.
     
  20. ericwong

    ericwong Active Member

    Trophy Points:
    341
    having the same issues too.. i can't respond to all my PM's.. page just hangs there for a long long time and nothing happens.. i tried with safari, firefox browsers with the same result.
     
  21. Rylo

    Rylo Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,356
    I had PMs take 2 or 3 minutes at a time to go through last night.

    Haven't tried today.

    -Rylo
     
  22. Serenity

    Serenity Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    1,785
    Follow-up for me: Just sent a couple of private messages and they went through just fine with no delays afterward. Will report back if anything changes...
     
  23. Montagar

    Montagar Legendary Member Community Staff

    Trophy Points:
    5,325
    It appears that all is back to normal. We are trying to determine what caused the slow down, but it seems to be fine now.

    Just out of curiosity, if you were having a problem, could you let us know if your PM box was almost full? Thanks.
     
  24. Rylo

    Rylo Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,356
    Mine was almost empty w/ less than a dozen messages.

    -Rylo

     
  25. wildabeast

    wildabeast Sr Member

    Trophy Points:
    1,046
    199 total, not even close to full
     
  26. Montagar

    Montagar Legendary Member Community Staff

    Trophy Points:
    5,325
    Thanks for the info guys... is anyone still having this issue (it's working properly for me now)?
     
  27. Prince NEO

    Prince NEO Sr Member

    Trophy Points:
    1,772
    It's working fine for me
     
  28. Rylo

    Rylo Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,356
    problem with PM's?

    Pms are indeed taking forever, again.

    Seems to be an ongoing issue.

    -Rylo
     
  29. Alan Castillo

    Alan Castillo Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,255
    Re: Delay in Posts or Private Messages? (answered)


    Yup.

    When I send a PM, the screen with the written text in the box just stays there ... and there .... and there.

    It is also happening with posts intermittently - I post, and the screen just stays there.

    But when I open a new tab to the main forum, I see my post has been 'registered' .... and in the other tab, the screen is still there as 'processing'.
     
  30. Art Andrews

    Art Andrews Community Owner Community Staff

    Trophy Points:
    5,550
    Re: Delay in Posts or Private Messages? (answered)

    Working on it.
     
  31. Alan Castillo

    Alan Castillo Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,255
    Re: Delay in Posts or Private Messages? (answered)

    Customer service is starting to suck around here.

































    .:lol:lol:lol:lol

    :behave
     
  32. Alan Castillo

    Alan Castillo Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,255
    Re: Delay in Posts or Private Messages? (answered)

    Art, did you do anything to site ? It's mega-fast right now !!
     
  33. Art Andrews

    Art Andrews Community Owner Community Staff

    Trophy Points:
    5,550
    Re: Delay in Posts or Private Messages? (answered)

    Rebooted the server.
     
  34. hydin

    hydin Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    2,305
    Re: Delay in Posts or Private Messages? (answered)

    Still acting goofy for me... PMs that is. Posting is awesome.

    Using Chrome currently if that helps.

    Chris
     
  35. Bootlegger137

    Bootlegger137 Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    1,605
    Re: Delay in Posts or Private Messages? (answered)

    Same thing here...in terms of PMs. Got 6 of the same message from Terrasolo. I don't know if he clicked submit a bunch of times or not. My reply took forever to send as well.

    Using the latest version of Firefox.

    Also Chris
     
  36. Rylo

    Rylo Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,356
    Re: Delay in Posts or Private Messages? (answered)

    It'* and miss for me right now. Working one moment and dragging the next. Using chrome as always, but having the same trouble with Explorer, aol, etc.

    -Rylo
     
  37. Rylo

    Rylo Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,356
    Re: Delay in Posts or Private Messages? (answered)

    Not working again...just crawling. Double checked on my other computers too. Same problem.

    It's odd. It either works or doesn't. Been doing this for a while, now.

    -Rylo
     
  38. Trooper_trent

    Trooper_trent Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,165
    problem with PM's?

    I've noticed a problem the last few days where I'm unable to send a pm. once I click submit, it just hangs. I've had a couple of other members mention it to me as well.
    anybody else experiencing this?
     
  39. Serenity

    Serenity Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    1,785
    Re: problem with PM's?

    I had a similar problem a couple of weeks ago, but it seems to have sorted itself out. Usually the PM would be sent, but it seemed like it would take forever to reload/update after I hit Submit.

    I'm guessing you read it already, but here's the thread with similar experiences:

    http://www.therpf.com/f16/pming-not-working-rpf-137350/#post2114982
     
  40. hydin

    hydin Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    2,305
    Might be related, might just be my PC hating me.

    When I post, it posts, but takes a while, and then I get an error screen saying "You can only post once every 30 seconds, please wait 15 seconds". I can see my post actually posted as the last response though.

    Chris
     
  41. Montagar

    Montagar Legendary Member Community Staff

    Trophy Points:
    5,325
    We are seeing a number of double posts at the moment, that is probably why you are seeing that particular message. It's your second (the double post) that is generating that message.
     
  42. Rylo

    Rylo Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,356
    People are double tapping because the message is just hanging there not doing anything. It will go through after a couple minutes taking the double tap with it...Still dragging today. Very frustrating. I wouldn't care if I hadn't become so accustomed (over the years) to using the PM feature as my primary means of communication.

    So, is there some confusion as to what exactly is going on or is this just the way it's going to be, now?

    -Rylo
     
  43. greylocke

    greylocke Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    1,456
    I'm having issues sending and responding to pm and I can only use the quick reply function. I cannot start a new thread, cannot post reply to existing threas and I can't use the quoting function in the quick reply. I"ve cleared all my cookies run CCLeaner to make sure they were all gone rebooted and shut down no script, ad block and ghostery and still nuttin.

    I know I'm just being the problem child for the moment :lol
     
  44. greylocke

    greylocke Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    1,456
    And editing my own posts isn't working as well.

    I wanted to add that I am unable to subscribe to threads also. I don't want to make a meaningless post in a thread in order to subscribe to it.
     
  45. Montagar

    Montagar Legendary Member Community Staff

    Trophy Points:
    5,325
    Are you using any ad/script blockers? Also, did you changed any settings in your browser before this problem started?

    I remember a similar incident happening awhile ago, and it was due to a newly installed browser add-on.
     
  46. greylocke

    greylocke Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    1,456
    I have disabled ad block, no script, ghostery, almost all of my security the only thing I haven't disabled is my firewall and anti virus. This occurred shortly after I went to a premium user account. Now Firefox is yapping at me to upgrade, AGAIN. So it might be an issue with FF. I'll perform the upgrade and try it again.
     
  47. greylocke

    greylocke Sr Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    1,456
    lets try this with everything except AV and firewall disabled

    eta: It worked with everything disabled seeing if editing post works
     
    Last edited: Feb 21, 2012
  48. Sym-Cha

    Sym-Cha Master Member

    Trophy Points:
    3,305
    Hi there,

    again PM's hanging in the balance . . . whilest in the background they have been send, still waiting for replies though and it took forever to upload this reply

    -Chaim
     
    Last edited: Feb 23, 2012
  49. Art Andrews

    Art Andrews Community Owner Community Staff

    Trophy Points:
    5,550
    Yup... working on it.
     
  50. EIDesignStudio

    EIDesignStudio Active Member

    Trophy Points:
    331
    ok I i see . had a problem
     

Share This Page