New posts icon in Resources section

Don't want to see this ad? Sign up for anRPF Premium Membershiptoday. Support the community. Stop the ads.


Montagar

Legendary Member
Community Staff
RPF PREMIUM MEMBER
Hi,

The new post icons don't seem to work (for me) for the "Resources" sub forums (Announcements and News, Suggestion Box, Technical Questions and Support, and Archived Prop Threads). They work fine for the General sub forums.

Thanks,
Montagar
 

Don't want to see this ad? Sign up for anRPF Premium Membershiptoday. Support the community. Stop the ads.

Montagar

Legendary Member
Community Staff
RPF PREMIUM MEMBER
...more info, now that I have posted to this forum it works for this particular sub-forum, but I have noticed that if there is a new post to just a "sticky" thread it still isn't showing up in the new post icon. I will continue to keep an eye on it to see if that continues to hold true. I have also noticed that sometimes I need to clean out my cache to get it to work properly for all the forums (after being logged in for many days), but that is obviously a browser issue on my end.
 
This thread is more than 15 years old.

Your message may be considered spam for the following reasons:

  1. Your new thread title is very short, and likely is unhelpful.
  2. Your reply is very short and likely does not add anything to the thread.
  3. Your reply is very long and likely does not add anything to the thread.
  4. It is very likely that it does not need any further discussion and thus bumping it serves no purpose.
  5. Your message is mostly quotes or spoilers.
  6. Your reply has occurred very quickly after a previous reply and likely does not add anything to the thread.
  7. This thread is locked.

Don't want to see this ad? Sign up for anRPF Premium Membershiptoday. Support the community. Stop the ads.

Top