Question Constant Crashing of Site on Firefox

Discussion in 'Site Support & News' started by bubba fett, Dec 1, 2011.

  1. bubba fett

    bubba fett Well-Known Member

    Trophy Points:
    735
    Not sure if anyone else is having this problem but RPF is constantly taking down Firefox in a big, bad way. Locks up my browser to the point where only a total reboot of the computer will fix it. RPF locks up IE once in a while, but it seems pretty consistent on Firefox 8.0. :cry

    Not sure if it's a bug with the ad serving or what.
     
  2. DaddyfromNaboo

    DaddyfromNaboo Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    3,921
    Nope, using 8.0 as well, and I am on the forum a lot...

    Michael
    RPF staff
     
  3. Wes R

    Wes R Legendary Member

    Trophy Points:
    6,750
    I haven't had it happen either. Which given how often my firefox crashes is a good test lol. Maybe you need to reinstall.
     
  4. bubba fett

    bubba fett Well-Known Member

    Trophy Points:
    735
    Sounding like a reinstall yeah. Funny how it's only RPF that causes this. Like I mentioned has happened twise on IE as well.
     
  5. Wes R

    Wes R Legendary Member

    Trophy Points:
    6,750
    I've had nothing but issues with firefox lately but not much luck with any of the others either.
     
  6. gcngamer128

    gcngamer128 Active Member

    Trophy Points:
    330
  7. Angelus Lupus

    Angelus Lupus Sr Member

    Trophy Points:
    1,730
    I had to refresh this page over a dozen times before it would fully load so I could reply and I'm using Opera. Aside from the occasional database error (which a single refresh would solve) I never had problems like this before the server change.
     
  8. Kennyd

    Kennyd Well-Known Member

    Trophy Points:
    556
    Yes, i'm having to constantly reload pages, more often than not it times out.
    For me the forum is almost unusable these days. It's ONLY happening with the RPF.
     
  9. Angelus Lupus

    Angelus Lupus Sr Member

    Trophy Points:
    1,730
    So for most of today the site would barely load at all! I'm having to post this from IE which is taking so long to load the site it might as well be dial-up. Plus it hasn't got the custom script that I added to Opera to make the site work for widescreen.
     
  10. exoray

    exoray Master Member

    Trophy Points:
    2,631
    I took the plunge on Firefox 8.x this week, and it was a bad move it was crashing all over the place (not only the RPF) I couldn't get the thing to work worth a * or stay up running for any length of time without Firefox doing a CPU and Memory run away that would freeze the computer... Spent the better part of this week playing with it enabling and disabling Add-ons in and attempt to get it stable all to no avail, just wouldn't work...

    Downgraded to 7.0.1 and it's again rock solid, so IMO there is something buggy in 8.x that is effecting some systems, and until it's tracked down or if it's fixed in 9.x I'll stick with 7.x...

    BTW the downgrade from 8 to 7 was painless, kept all my settings and configurations without a hiccup...

    Old Version of Firefox Download - OldApps.com
     
  11. Art Andrews

    Art Andrews Community Owner Community Staff

    Trophy Points:
    5,550
    What browser are you using and when did this start to happen?
     
  12. Art Andrews

    Art Andrews Community Owner Community Staff

    Trophy Points:
    5,550
    Wow... I am not sure what to tell you right off hand. Most people have seen a speed increase and a reliability increase!
     
  13. exoray

    exoray Master Member

    Trophy Points:
    2,631
    Flush your DNS, dump your cookies and clear your cache there might be miss matched DNS records and/or cookies on your computer that are causing issues or a corrupt temporary file in your cache that is causing issues...

    Google "flush DNS Your OS" to get instructions for Your OS
     
  14. bubba fett

    bubba fett Well-Known Member

    Trophy Points:
    735
    I'll try clearing cookies and see what happens. Able to get on with IE usually. But FF 8.0 can't get on at all, locks up the second I try to hit the main page. And, RPF is the only site that does this. :unsure
     

Share This Page