Accessing the forum from 2 PCs

Discussion in 'Site Support & News' started by Xhiwar, Mar 14, 2005.

  1. Xhiwar

    Xhiwar Well-Known Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    816
    I usually check the board from a different PC every or every second weekend, when going home to my parents (to wash my clothes... :$ They've got to be clean too... ;) ), so I noticed that when I mark a forum as read, all the posts are still marked as "unread/new posts" on the other PC, which is a little annoying because I have to work through many posts or threads I've already read completely.
    The old board used to store the "marked as read"-info online, so when I checked at the other computer, it just marked the ones as new that were really new or with new replies...
    Is this different here therefore or is that something that can be fixed? It did in fact p*ss me off a little... :)

    Thanks


    Xhiwar
     
  2. LordFett

    LordFett Sr Member

    Trophy Points:
    1,231
    I check the board from 3+ different computers and don't have this problem. Are you sure the unread threads aren't threads someone has replied to?
     
  3. Xhiwar

    Xhiwar Well-Known Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    816
    Definately sure. Tried this before I posted: I marked ALL forums als read, absolutely no new posts, and then went to my roommates PC, and all forums and threads had new posts, but I had read them all before on my own PC...
    What are you running on? IE or Firefox or what? Are your PCs different IPs?


    Xhiwar
     
  4. Sumatra

    Sumatra Sr Member

    Trophy Points:
    1,231
    I check from two computers every day and I don't have this problem.
     
  5. corranhornjje

    corranhornjje Well-Known Member

    Trophy Points:
    931


    Ditto here.
     
  6. Treadwell

    Treadwell Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    4,325
    Interesting, as I also have this issue (not sure I should call it a "problem", but the old way was more convenient).
     
  7. LordFett

    LordFett Sr Member

    Trophy Points:
    1,231
    I use IE 5.5/6.0 from work. Not sure if they all have the same ips at work or not.

    And FireFox 1.0.1 from home.
     
  8. Treadwell

    Treadwell Master Member RPF PREMIUM MEMBER

    Trophy Points:
    4,325
    IE 6.0 at work, Firefox at home.
     
    Bandiet likes this.
  9. SithLord

    SithLord Sr Member

    Trophy Points:
    1,951
    I use Netscape 7.1 both at home and at work with no problem.

    :cheers,

    Thomas
     
  10. Sumatra

    Sumatra Sr Member

    Trophy Points:
    1,231
    Strange. I upgraded to Opera 8 (from Opera 7) and now I'm having this problem as well.

    Judging by my settings I shouldn't be having a problem.
     

Share This Page