posting reply's menu issues

Don't want to see this ad? Sign up for anRPF Premium Membershiptoday. Support the community. Stop the ads.


funboy1013xx

Sr Member
RPF PREMIUM MEMBER
when i post a response the main tool bar above the message does not have the emoji, quote, media, a few other options etc. just black space.
 

Don't want to see this ad? Sign up for anRPF Premium Membershiptoday. Support the community. Stop the ads.

Don't want to see this ad? Sign up for anRPF Premium Membershiptoday. Support the community. Stop the ads.

funboy1013xx

Sr Member
RPF PREMIUM MEMBER
i have the black back ground on, the icons are white/grey. i have bold, italic, font size, more option, SPACE, list, alignment, paragraph format, SPACE, insert link, insert image, more options, then nothing all the way over to undo, more options and preview
 
Upvote 0

Montagar

Legendary Member
Community Staff
RPF PREMIUM MEMBER
Are you using a mobile device (if so you need to click on the more options to see the emoji, etc. items)? If not, please switch to the "Light Style" and posting a screen capture of the tool bar. I have tested Firefox, Chrome, Safari and Opera and no items are missing.
 
Upvote 0

Your message may be considered spam for the following reasons:

  1. Your new thread title is very short, and likely is unhelpful.
  2. Your reply is very short and likely does not add anything to the thread.
  3. Your reply is very long and likely does not add anything to the thread.
  4. It is very likely that it does not need any further discussion and thus bumping it serves no purpose.
  5. Your message is mostly quotes or spoilers.
  6. Your reply has occurred very quickly after a previous reply and likely does not add anything to the thread.
  7. This thread is locked.

Don't want to see this ad? Sign up for anRPF Premium Membershiptoday. Support the community. Stop the ads.

Top