Question Can´t upload a pic from my media-folder when using a smartphone

OdiWan72

Master Member
RPF PREMIUM MEMBER
Hey mods.

Don´t know if it´s a "user issue" or a general problem, but I can not choose pictures to upload from my media folders when using a smartphone (iPhone).

The only option I get is insert image from image URL, NOT by choosing from my folders.

Need some support please

Thx in advance, Markus
 

Bengrim09

Sr Member
RPF PREMIUM MEMBER
Hey mods.

Don´t know if it´s a "user issue" or a general problem, but I can not choose pictures to upload from my media folders when using a smartphone (iPhone).

The only option I get is insert image from image URL, NOT by choosing from my folders.

Need some support please

Thx in advance, Markus
I had this problem last night on my IPhone before mods replayed it started working again
I know that high res pictures won’t load from iPhone so all my photos are now taken with high res off
Check your resolution on previous pics

Ben
 

itsgreg

Well-Known Member
RPF PREMIUM MEMBER
Hey mods.

Don´t know if it´s a "user issue" or a general problem, but I can not choose pictures to upload from my media folders when using a smartphone (iPhone).

The only option I get is insert image from image URL, NOT by choosing from my folders.

Need some support please

Thx in advance, Markus
There should be a button next to the post reply button.
IMG_20181123_155800.jpg
 

OdiWan72

Master Member
RPF PREMIUM MEMBER
Now I feel stupid... I was so used to click the icon, I didn't even look at the bottom of the window

Thanks!!!
 

itsgreg

Well-Known Member
RPF PREMIUM MEMBER
Now I feel stupid... I was so used to click the icon, I didn't even look at the bottom of the window

Thanks!!!
I only answered because I did the exact same thing! Spent about 10 minutes clicking the icons trying to work it out before I looked down..
 

Mechanized

Sr Member
RPF PREMIUM MEMBER
Can someone tell me what I’m doing wrong?

I press the upload button, load the picture, it shows up, then when I “preview” the post I get a View Attachment link.

I click the link and I get a new RPF error window popping up.

I’m not the most computer savvy 29 year old so any help would be very appreciative.

Hoping I’ve figured it out:

AE56D9D9-7A3A-499D-8959-959E39603D62.jpeg


Yup! I’m just a dumb-dumb when it comes to computers, lol.
 
Last edited:
Top